Langkau ke kandungan utama
e-Pembelajaran : OASIS
  • Home
  • Oasis
  • Oceania
  • Wadi
  • Support
    Online Helpdesk LiveChat FAQ Manual
  • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    Bahasa Melayu ‎(ms)‎ English ‎(en)‎ Tamil ‎(ta)‎ العربية ‎(ar)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
  • Anda belum log masuk. (Log masuk)

Maklumat kursus

  1. Laman utama
  2. Kursus-kursus
  3. FAKULTI PERIKANAN DAN SAINS MAKANAN
  4. SA6233
  5. Ringkasan

SA6233 Fish Nutrition

  • Lecturer: SHARIFAH RAHMAH

Langkau Navigasi
Navigasi
  • Laman utama

    • Kursus-kursus

      • FAKULTI PERIKANAN DAN SAINS MAKANAN

        • SP6183

        • SP6053

        • SP6092

        • SP6082

        • SP6072

        • SA6063

        • SA6224

        • SA6243

        • SA6263

        • SA6233

        • SA6253

      • FAKULTI PENDIDIKAN ASAS DAN LANJUTAN

      • FAKULTI TEKNOLOGI KEJURUTERAAN KELAUTAN DAN INFORM...

      • FAKULTI SAINS DAN SEKITARAN MARIN

      • FAKULTI PERNIAGAAN EKONOMI DAN PEMBANGUNAN SOSIAL

      • INSTITUT OSEANOGRAFI DAN SEKITARAN

      • PUSAT TANGUNGJAWAB (PTJ)

      • LAIN-LAIN

E-LEARNING FOR

POSTGRADUATE STUDENT

(SESI 2 2020/2021)

Langkau ARCHIVES
ARCHIVES

SESI 1 2019/2020

SESI 2 2019/2020

SESI 1 2020/2021

Langkau Archives
Archives
Langkau Login UMT
Login UMT

EL-ARKIB
Langkau Modblended Status
Modblended Status

Syllabus

:

1/1

Notes/Files

:

16/7

Activity

:

5/3

Assessment

:

6/2

STATUS : H - > 30% BL

Langkau e-Learning Support
e-Learning Support

By Phone : 
1st Level Support
(09-6683674)
(09-6684434)

2nd Level Support
(09-6684433) 

Email : el@umt.edu.my

Anda belum log masuk. (Log masuk)
SA6233
  • Home
  • Oasis
  • Oceania
  • Wadi
  • Support
    • Online Helpdesk
    • LiveChat
    • FAQ
    • Manual
  • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • English ‎(en)‎
    • Tamil ‎(ta)‎
    • العربية ‎(ar)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
Data retention summary
Get the mobile app
Policies